четвртак, 31. децембар 2015.

NAJBOLJI POLITIČKI DANI M.DODIKA



„Politički pobačaj“ u liku i djelu Tomislava Nikolića javno je saopštio da su ga neke međunarodne diplomate (sreća pa Škrba više to nije) informisale o tome da postoji tajni plan za rušenje Dodika sa vlasti . Dodik mu se javno za to zahvalio. Kako i neće kad zna da ga je to koštalo k'o Svetog Petra kajgana.

Najbitnije za Republiku Srpsku je to što su njih svojica sad izgladili odnose i što je Dodik poslušao Tomu koji je rekao: "Ja nisam idiot, ja nisam politički pobačaj i Dodik bi trebalo da malo razmisli o tome, da sva vrata ne otvara nogama. Kako da sarađujemo s Bošnjacima i Hrvatima kad ne možemo ni međusobno sarađivati".
Još bitnije je da Dodik misli da su mu ovo najbolji politički dani, pošto, dobro obavješten, zna i da neće baš dugo potrajati.

Doktrina šoka kojom svi gramzivi, bahati i beskrupulozni vladari i gospodari, pokušavaju ubiti u pojam svoj sopstveni narod da bi njime lakše manipulisali i upravljali, poslednji je stadij autokratske vladavine. Zastrašiti, šokirati, izmišljati neprijatelje i vidjeti ih svuda oko sebe, ubijati radost i volju za životom svakome i na svakom koraku (osim onih povlašćenih koji imaju pristup vladarskim bahanalijama), postalo je glavno obilježje režima. Pravljenje zakona koje, bez da kažu joj, po hitnom postupku izglasavaju papci kupljeni na skupštinskoj pijaci, a kojih bi se svako normalan stidio u 21. vijeku, samo pokazuje do koje mjere su spremni da idu.

Samo što neće moći daleko stići. Vidjećete.

Zato ljudi, glavu gore! Ne dajte se strahu! Jedino nas strah može porobiti. Ne slušajte političke farmere, bez obzira da li dolaze iz Bakinaca ili Bajčetine! Oni će se još na toj farmi u blatu valjati, blamirati, svađati, miriti i podmetati jedni drugima. Ne dajte da vas uvuku u svoje blato!

Osmjeh na lice, optimizam u srce! To je najgori udarac koji im možemo zadati. Pogledajte ljude oko sebe, pomozite im, uljepšajte i sebi i drugima oko sebe svaki dan. Pogledajte svoju djecu i radujte se s njima! Ona su zaslužila bolju vlast.

Srećna vam nova godina!

Нема коментара:

Постави коментар