уторак, 23. септембар 2014.

Њихова је мука преголема - пуче брука, донација нема!



Сви се с правом питају – гдје су паре и донације? Нема ни два мјесеца, Лагумџија, Шпирић, Тегелтија су се утркивали ко ће се више похвалити успјехом донаторске конференције у Бриселу која је "премашила сва њихова очекивања." Очи су им се цаклиле од помисли на 800 милиона еура за БиХ и то непосредно пред изборе. А сада, судећи по њиховим кукумавкама у медијима, нису изгледа добили ни марке. Себи не могу да дођу! Ни марке! Још их страни плаћеници (америчке дипломате) прозивају да нису урадили ништа за пострадале. Е то стварно нема смисла!
"Институције БиХ нису адреса на коју се треба обраћати, јер су донатори донијели одлуку да донирају средства на реалцији невладин сектор-локалне заједнице. Ако се евентуално појави криминал и корупција везано за то, онда на тој адреси то треба тражити“, побјеснио је Шпирић. Будући да се криминал и корупција евидентно већ налазе на адреси институција којима oни руководе, не сумњамо да ће им се ускоро обратити надлежни органи гоњења .
„Ову неодговорну господу, која шири лажи у БиХ позивам, да за сваку своју марку коју су уплатили у буџет РС, дођу, да им вратимо. Вратићемо 5 пута више него што су уплатили“, категоричан је Тегелтија. Могу само да кажем да се са Тегелтијом овај пут слажем. И хоћете вратити све што сте из буџета покрали и то убрзо!

Нема коментара:

Постави коментар