четвртак, 11. септембар 2014.

ŠOKANTNO!



Milorad Dodik se sjetio boraca. Odnosno, prije će biti da se agencija zadužena za organizaciju njegove predizborne kampanje sjetila da se malo treba pozabaviti i sa borcima. Pa je sjeo sa novoizabranim predsjednikom Boračke organizacije Republike Srpske Milomirom Savčićem i priznao da, "iako su prethodnom periodu sa dosta pažnje i uvažavanja rješavana pitanja boračke populacije", neka ostala i otvorena, a prvenstveno pitanje zapošljavanja.

„Posljednjih mjeseci širom Republike Srpske provodimo akciju da se prioritet u zapošljavanju da djeci poginulih boraca i to je nešto što želimo ojačati i nastaviti“, rekao je Dodik. 

I ostao živ! U zemlji u kojoj je svaki konkurs namješten i zna se ko ima prioritet, djeca poginulih boraca se primaju samo u predizborne svrhe i to na ugovore o djelu u trajanju par mjeseci (dok ne prođu izbori). I to Dodik vrlo dobro zna.

Najlogičnije objašnjenje ove njegove izjave je da se čovjek već, u duši, smatra opozicionim liderom. Budući da je SNSD na vlasti (apsolutnoj) već 9 godina i da ga borci nisu interesovali, ne bi me čudilo da javno optuži Đokića, a možda čak i Ćurguza za težak položaj boraca u RS.

Нема коментара:

Постави коментар