уторак, 22. октобар 2013.

Dodik u borbi protiv kriminala


Narod i građani Republike Srpske, a ponajviše članstvo i simpatizeri SNSD-a, mogu konačno da odahnu. Nema više kriminala u redovima SNSD-a!

Disciplinska komisija SNSD-a, koja se sastala odmah (budući da se sastojala od samo jednog člana - predsjednika stranke, nije bilo teško), donijela je istorijsku odluku – isključen sam iz stranke. 

Komisija je za sada obavjestila samo svog najvjernjeg člana - ATV, a valjda ću i ja naknadno dobiti tu istorijsku odluku.

2 коментара:

  1. Ko je Darko Perović iz Nikšića, predsednik "kompanije" Comsar Energy, koja je vlasnik koncesija na TE Ugljevik 3 i HE Mršovo ? Ne bi se reklo da je Rus.
    Jednog Darka Perovića zamalo su ubili (sinoć) u Podgorici. Da li je to taj isti? Ne bi se reklo, ali i "naš" Darko je blizak "bezbednosnim grupama u Crnog Gori. Kakva mu je veza sa našim Darkom, pardon Milom.

    ОдговориИзбриши
  2. ...ma taj Perović i nije toliko bitan. Velovatno nekog "pokriva" u dve švajcarske kompanije posestrime Comsar Energy RS, i to : Comsar Energy Trading&Utility SA i Comsar Energy Transmission&Distribution SA sa sedištem u Ženevi, Švajcarska (www.comsar.com). Uostalom to mu je i posao ako se zna da je predsednik i crnogorske firme Securitas Montenegro doo ( www.securitas.com). E sad, postavlja se pitanje da li je to taj Darko Perović, pošto Perovića u Crnu Goru ima više. Naši izvori govore da jeste. Ko zna nešto drugo ili nešto više neka se javi. Znam da ovi komentari nisu vezani za ovaj članak ali svejedno. A možda i jeste, ako izdavanje koncesija ima veze sa SNSD-om. nastavak sledi, živi bili pa videli..kad možemo da istovremeno gledamo četiri turske serije, možemo i jednu našu..

    ОдговориИзбриши