понедељак, 19. септембар 2016.

Ispeglala svoju grešku

Olga Pantić, sudija Okružnog suda Banja Luka – Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal i najteže oblike privrednog kriminala, hladno je i ne trepnuvši, danas pročitala svoju presudu – da sam kriv zbog „očigledno nesavjesnog rada u službi“ i osudila me na godinu dana zatvora i da RUGIP-u nadoknadim štetu u iznosu od cca 270.000 KM.

Odale su je ruke u kojim su podrhtavali papiri koje je držala. Ipak je uradila to! Poslušala „savjete“, ispeglala grešku koju je počinila kad je donijela rješenje o nenadležnosti Okružnog suda u mom slučaju i time rekla sve o sebi!

U pravu ste Olga. Ja sam najveći kriminalac u Republici Srpskoj! Ja sam najnesavjesniji vršilac službene dužnosti koji je ikada upravljao ijednom institucijom RS-a! Ja sam taj koji je svjesno i očigledno oštetio budžet plaćajući taj famozni zakup stanova! Kud bi drugo sa mnom nego u zatvor!

Vi ste, nema tu više nikakve sumnje, najbolji sudija i za ovo što ste uradili, tako nepristrasni i nepolitični, trebalo bi Vas nagraditi kakvim boljim položajem. Jer malo je da budete samo sudija, pa makar i Okružnog suda.

Ja Vas predlažem za šefa Izbornog štaba Milorada Dodika i to upravo za kampanju koju SNSD više ne vodi jer mu je preča Republika Srpska! Ne treba njemu, draga gospođo, više nikakva kampanja, kad ima vas. A i sudija ste, pa možda ga nekako i izvučete iz ove gabule u koju nas je sve upetljao sa Ustavnim sudom. Mada sumnjam da bi Vas on poslušao. Ipak se zna ko tu koga ima da sluša. Bitno je da Vi dobro čujete.

Sve u svemu, jedna faza ove farse je završena. Svi moramo da živimo sa odlukama koje smo donijeli. Ja sa svojom odlukom da plaćam zakup stanova radnicima RUGIP-a, Vi sa svojom odlukom da kao presudu pročitate završni govor vrlog tužioca Miodraga Bajića (čuvenog zaštitnika Dodikovog kriminala) i osudite me na jednogodišnji zatvor i naknadu štete RUGIP-u.


Moram, na kraju, da kažem da me niste iznenadili (bio bih iznenađen da ste presudili da nisam kriv), jer imam svoje uši i u Palati i još važnijem Keju pored Banja Luke. Znam da je moralo ovako biti i s ponosom ću ponijeti laskavu titulu prvog političkog osuđenika Dodikovog režima! A Vi vidite šta ćete sa svojom podaničkom.

1 коментар:

  1. POSTOVANI DOKTORE JA SAM SE 23 XI 2015 KAO POLITICKI NEISTOMISLJENIK JEDVA OSLOBODIO TUZBE PO KZ RS CLAN 169 ,,NAMJESTEN PROCES ,,SAD SAM SPREMAN PONOVNO NA CRTU SA REZIMOM,,SAMO NEMAMO MI DOKTORE *OPOZICIJE* NEMAMO KOGA DA S NAMA I VAMA STANE NA CRTU,,
    ORGANIZOVAT CEMO SE SA VAMA, SA NJEGOSOM I *INDIJANCIMA IZ 16e* IMA NAS,,I BITI CE NAS JOS..

    ОдговориИзбриши