четвртак, 5. јун 2014.

RIJEČ MARKA PAVIĆA



Ne znači ama baš ništa. Iako on govori upravo suprotno. Kao, ne može on sada u opoziciju (kao da mu ko to ozbiljno i nudi), jer je dao riječ Dodiku, pa će je kao održati, bez obzira na to koliku će štetu pretrpjeti. Štetu ovdje trpi samo narod, a ovi i ovakvi nikad nisu na gubitku. Bar ne dok su u prilici da upravljaju javnim fondovima, institucijama i budžetima.
Jedino što može iznervirati hladnokrvnog Pavića su upravo pare. U cijeloj katastrofi koja se događala, samo jedna stvar ga je izbacila "iz cipela". Tegeltijina odluka da sve pare za ugrožene idu na jedan račun. Tad je javno rekao šta stvarno misli o režimu kome i sam i dušom i tijelom pripada (jezik brži od pameti). Sakrijte od njega/njih te pare, da bi se pravilno trošile!!!
I zaista su smiješni ti njegovi diletantski igrokazi demokratije. Burleske o "trećem" bloku, komedijaški sastanci sa opozicionim liderima. Da li mu je, nakon što su on i njegovi kadrovi, poharali sve što ima dodira sa bilo kojom vrstom saobraćaja i transporta u RS, iko mogao povjerovati na riječ? Nadam se da nema više tako naivnih u ovoj zemlji.
O DNS-u ima smisla pričati ubuduće samo kao o stranci čiji bi prvaci, dugogodišnji kadrovi, vječiti rukovodioci iza kojih nema nijednog pozitivnog izvještaja, trebali da dokažu porjeklo svoje imovine, obrazlože svoje odluke štetne po opšti interes, priznaju svoje neznanje, nesposobnost i sklonost korupciji.
Poslednja trgovinska transakcija između Dodika i Pavića u vezi sa pozicijom člana Predsjedništva BiH, govori podjednako o obe ove urušene, ustrašene i definitivno gubitničke stranke na predstojećim izborima.

Нема коментара:

Постави коментар