уторак, 29. април 2014.

MARKETINŠKI PATRIOTIZAM



29.04.2014. Banja Luka - SrpskaAlternativa ošto reaguje na sinoć, u TV emisiji INDIREKTNO na RTRS-u, iznešene gnusne laži Milorada Dodika o dr Tihomiru Gligoriću. Dodik se još jednom otvoreno deklarisao kao nalogodavac policijskim inspektorima, tužilac, pa i sudija u procesu koji je monitirao predsjedniku SrpskeAlternative. 
Prva laž se odnosi na navodnu falsifikovanu rusku diplomu dr Gligorića, koju stalno spominje, a činjenica je da ovu diplomu, izdatu u Moskvi 30.avgusta 2001.g. pod brojem 27-99/D-JCH-01-04062001 i potpisanu od strane predsjednika Akademije, akademika dr Valerija Arte-Šerbatova i drugih članova komisije, ne može da poništi i proglasi falsifikatom nijedan organ u RS-u.
Ostalo se odnosi na ono što Dodik stalno ponavlja pa je ponovio i sinoć, a to je da je dr Gligorić, a ne on kriminalac. Činjenica je da je Dodik u poslednjih 11 mjeseci, angažovao direktno direktora Policije, ministra MUP-a, dva načelnika i 16 inspektora da preberu svaki papir koji je Gligorić potpisao, svaki posao koji je uradio. Cijelom akcijom rukovodio je Miloš Čubrilović Čubri, a završila je nedavnim predavanjem nepotpunog izvještaja nenadležnom Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal, koji će, ako se pod pritiskom Milorada Dodika proglasi nadležnim, učiniti grubu povredu prava.
SrpskaAlternativa takođe, ne može a da ne osudi jeftino i providno korištenje marketinškog patriotizma Milorada Dodika u predizborne svrhe i s tim u vezi poziva javnost da pročita pismo koje je 24. novembra 2013.g. Miroradu Dodiku uputio dr Gligorić...

Evo mojih konkretnih razloga zbog kojih tvrdim da govorite jedno, radite drugo, a mislite samo o svojim ličnim interesima...“

                                                                                                                         


Нема коментара:

Постави коментар