петак, 23. октобар 2015.

IMOVINSKO-PRAVNI POHODI M.STOJČINOVIĆA

Mirko Stojčinović iz Doboja, na privremenom radu u Banja Luci, uspješno je položio sve testove i pokazao najbolje rezultate na internom konkursu tajno raspisanom u RUGIP-u. Poslednja formalnost - intervju sa njim obavljen je u poznatom restoranu zatvorenog tipa "KEJ". Ispitivao ga je lično Budimir Stanković, kum i intimus Milorada Dodika. Bio je više nego zadovoljan njegovim dosadašnjim aktivnostima, agilnošću i spremnošću da uradi sve što mu se naredi, ako i sam može u to da se ugradi.

Za takav pregalački napor biće nagrađen. Uskoro će biti transferisan u instituciju koja se do sada pokazala neodlučnom i neefikasnom u zaštiti interesa opranog privatnog kapitala. Čak štaviše, često je, samo zbog zakonitog djelovanja pojedinaca (srećom ne svih) u ovoj instituciji, dolazilo do dugih odlaganja, pa čak i zaustavljanja nezaustavljivog procesa prepisivanja svog raspoloživog gradskog zemljišta na domaće tajkune.

Naravno, radi se o Pravobranilaštvu RS, koje će uskoro dobiti pojačanje u vidu dotičnog Stojčinovića. Budući da je RUGIP sada u potpunosti stavljen u funkciju i tamo više nema, čak ni simboličnog, otpora brojnim nezakonitostima u knjiženjima i preknjižavanjima nekretnina, bilo je krajnje vrijeme da se riješi i kadrovsko pitanje u Pravobranilaštvu, odnosno pronađe prava osoba za zaokruživanje imovinsko-pravnih pohoda tajkuske horde na najatraktivnije lokacije u gradu i šire.

Нема коментара:

Постави коментар