петак, 10. октобар 2014.

Pismo Udruženja žiranata

Srpskoj Alternativi su se danas obratili građani-žrtve još jedne od vladajućih mafija - bankarske mafije. Njihovo pismo objavljujem u cijelosti:

"Udruženje žiranata godinama ukazuje na grozne prevare banaka i MKO. Stalno poziva odgovorne - NS RS, Ministarstva pravde, finansija i unutrašnjih poslova, Agenciju za bankarstvo i Tužilaštvo RS. Niko od prozvanih se nije odazvao na taj poziv. Na prijedlog o donošenju novog Zakona o Zaštiti jemaca NS RS poslanici SNSD-a, DNS-a i SP-a odgovorili su odbijanjem, tajno štiteći bankarsku mafiju.

Žiranti Doboja, Teslića i Petrova pozivaju rodbinu, kumove, prijatelje, komšije i ostale građane da ne daju glas kandidatima SNSD-a, DNS-a i SP-a i njihovim vođama, jer su u tajnim vezama sa bankama. Ne dajte glas tipovima koji ravnodušno posmatraju porobljavanje sopstvenog naroda. Jedina nada žirantima je usvajanje pripremljenog Zakona o zaštiti jemaca koji mogu donijeti samo novi ljudi, ljudi koji su spremni donijeti pozitivne promjene Republici Srpskoj, a oni koji su trenutno na vlasti to ne žele."
 
Koalicija Borci za novu politiku u potpunosti podržava opravdane zahtjeve ovog udruženja, kao što smo podržali i zahtjeve udruženja "Švajcarac" i Udruženja građana za povrat stare devizne štednje u BiH i dijaspori.

Нема коментара:

Постави коментар