понедељак, 27. фебруар 2017.

Policajci, tužioci i sudije u uigranoj pravosudnoj šemi po mjeri režima



Iskreno, oguglao sam više na prljave i niske medijske i druge udarce koje, po nalogu Milorada Dodika, sprovode njegovi režimski trabanti. Da nije vas, koji me tako vjerno pratite i hrabro i otvoreno mi dajete podršku i na društvenim mrežama i u ličnim kontaktima, ne bih ni smatrao za shodno da odgovaram na najnovije optužbe i medijsko blaćenje u izvedbi Kostreševića i Bajića (Policajca i Tužioca)!


Zarad vas, ali i onih kojima još nije jasno šta se i kako radi u „institucijama“ Dodikovog sistema, evo pravosudne uigrane šeme i njenih nosilaca koji se obračunavaju sa Dodikovim neistomišljenicima (po CRNOJ KNJIZI SNSD-a):


Uprava kriminalističke policije – Siniša Kostrešević (provjereni laktaški kadar) – dobija listu „Lica koja su nanijela štetu SNSD-u“ iz kabineta Predsjednika RS i SNSD-a i postupa po diktatu Diktatora. Istražuje istraženo, pakuje otpakovano, sastavlja Izvještaj i šalje dalje!


Lanac nastavlja Specijalno tužilaštvo - Posebno odjeljenje Okružnog tužilaštva u Banjaluci – Miodrag Bajić (proslavljeni Dodikov specijalac iz Srpca, sa osnovnom ulogom koju igra već godinama – prikriti Dodikov kriminal, a montirati političkim protivnicima). Bajić zaprima Izvještaj (nebitno šta u njemu piše) i podiže optužnicu!


Onda na scenu stupa Okružni sud Banja Luka - Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala (predsjednik odjeljenja je sudija Svetlana Marić, a ko su odabrane sudije nije za javnost, barem tog podatka nema na interent stranici ovog transparentnog suda). Odabrani posebni sudija (poput Olge Pantić koja se dokazala u mom slučaju, pa je sada postala predsjednik Krivično-prekršajnog odjeljenja), U PRIORITETU i u najkraćem mogućem roku donosi NARUČENU PRESUDU, tj. u istoj bukvalno prepisuje optužnicu specijaliste Bajića!


Ako se ko žali, predmet zakucava Vrhovni sud RS – tj. Posebno vijeće formirano u skladu sa Zakonom o suzbijanju korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, kojim predsjedava provjereni Obren Bužanin i takođe uigrani dr Veljko Ikanović, Gorana Mikeš, Dragomir Miljević i Daniela Milovanović.


Čitav pravosudni „put Dodikovog svilenog gajtana“  ne broji više od 15-tak provjerenih i režimu za sada lojalnih i uigranih policajaca, tužioca i sudija na svim nivoima. Bilo bi zanimljivo preispitati sve predmete koje su oni završavali. A ako Bog da i ispitati porjeklo njihove imovine kada se za to stvore zakonski preduslovi (za sada se samo imovina sudija i tužilaca ne smije ispitivati ?!?).


Da ne ostanem dužan ni onima koje zanima najnoviji montirani slučaj protiv mene i još dvoje takođe nevinih ljudi da smo „ugovornoj grupaciji  pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od najmanje 3.990.977 KM, za koliko smo oštetili RUGIPP RS“, za sada je dovoljno znati da je čitav slučaj predmet Višeg privrednog suda i da dosada nijedan fenig nije nikome isplaćen jer sud još nije pravosnažno odlučio o sporu nastalom između ugovorne grupacije i RUGIP-a! Što naravno ne znači da, po Kostreševiću i ostaloj družini u lancu pravosudne mafije, nisam kriv! Vjerovatno zato što sam još uvijek živ!

Нема коментара:

Постави коментар