петак, 7. октобар 2016.

Kuvanje žabe



Juče je u Osnovnom sudu Banja Luka izrečena još jedna sramna presuda još sramnijeg pravosuđa u jarmu zadriglog režima Milorada&kumova. 

Željko Vulić je, na pravdi Boga, osuđen na tri mjeseca zatvora zato što se usprotivio siledžijstvu režima i naivno povjerovao da mu kao građaninu Republike Srpske ne mogu pogaziti osnovno ljudsko pravo – pravo na dom! Upali su u njegov posjed i tamo gdje bi od prosječnog Amerikanca dobili sasvim legitimno metak u čelo (jer svako ima pravo da brani svoj posjed), Željko Vulić i njegovi sinovi su doživjeli da im palicama (poput huligana na utakmici) razbiju šajbu i na silu ih izvuku iz auta. 

Nakon što su ih kao vreće krompira ubacili u maricu i odveli na "saslušanje" u specijalno bahatu policiju, bageri Mileta Radišića su postupili po Miletovom naređenju. 

Nije im ni to bilo dosta. Željko Vulić mora da ide i u zatvor! Za primjer i nauk svakome ko se u Republici Srpskoj usudi da se režimskom siledžijstvu usprotivi.

Zahtjeve djece poginulih boraca Republike Srpske, koji već devet mjeseci štrajkuju u parku, riješiće Komunalna policija novog gradonačelnika. Svaka ti čast na prvom gradonačelničkom potezu, Igore! 

Neko će izgubiti posao (zato jer nije glasao za SNSD). Neko će biti uhapšen. Nekome će oduzeti stan, nekom kuću. Niko ko se pobuni neće biti pošteđen.

To je poruka režima!

Mafijaška hobotnica pružila je pipke svuda. Grijali su vodu na laganoj vatri. Gotovo neosjetno. Pa su onda i njihovi apetiti porasli. Naložili su malo bolje. Voda sada već gotovo ključa! Opozicija se opet zabavila svojom omiljenom zanimacijom – samom sobom!

I sve izgleda mirno i bajno. U Bajetini.

Gledajući oko sebe, ne mogu a da se ne upitam – da li je naša žaba svjesna da je živa skuvana? Ili će imati snage za još jedan skok iz kotla?

Нема коментара:

Постави коментар