среда, 12. фебруар 2014.

SRAM VAS BILO



Dodikova vlast je toliko prestravljena mogućim protestima na ulicama Banja Luke (a sve je sigurnije da će ih ipak biti), da je počela da krši ne samo sve konvencije o ljudskim pravima nego i najosnovnije norme ljudskosti. 

SrpskaAlternativa najoštrije osuđuje postupak Vasićeve policije koje je privela na "informativni razgovor" Draška Ćupa, nezaposlenog magistra farmacije i kaznila ga sa 549,50 KM. Tražimo da se ovaj prekršajni nalog odmah poništi, a od Gojka Vasića tražimo da se javno izjasni o ovom očiglednom činu zastašivanja građana Republike Srpske. 

Poruka je više nego jasna : samo probajte da javno iznesete svoj stav protiv Dodikovog režima i bićete novčano kažnjeni. U zemlji u kojoj vlast bez ikakvog srama isplaćuje penzije po 60 KM, kazna od 550 KM je više nego drakonska. Ali time neće izazvati strah nego opravdan REVOLT!

Portparolku koja je, ničim izazvana, u javnost iznijela informacije o zdravstvenom stanju Draška Ćupa treba sankcionisati u skladu sa kodeksom časti. Objavljivanje takvih podataka o pojedincu krši sve ljudske norme i konvencije o ljudskim pravima i slobodama.

Нема коментара:

Постави коментар