субота, 1. фебруар 2014.

ПИЛОТ ПРОЈЕКАТ ДОДИКОВЕ ПРЕТОРИЈАНСКЕ ГАРДЕ




Није ваљда да сам изабран да будем први случај којим ће се бавити Додиков неуставни Савјет за заштиту уставног поретка.

Кабинет директора Геодетске управе у последњих неколико мјесеци претворен је у главни штаб Додикове преторијанске гарде која је добила специјалан задатак: пронаћи, а пошто је нема, исфабриковати документацију која би требала да послужи као повод за моје хапшење пред ТВ камерама режимских медија. Задатак се показао тежим него што је „бос“ претпоставио, будући да су дати рокови већ неколико пута пролонгирани. Иако се ради и до 21:00 и викендом.

У последње вријеме, промјењен је метод рада. Почела су саслушавања запослених. Људи се застрашују и пријети им се затвором, уколико не пристају да лажно свједоче против бившег директора. Односно да свједоче да сам као директор вршио притисак на службенике и на њих утицао приликом доношења одлука у одређеним пословима из надлежности Управе. До сада позвани су одбили, али је налог јасан, ићи до краја и по сваку цијену. Најтраженији у РС тренутно су, изгледа, они који би пристали да лажно свједоче против мене. 

Кабинет директора је, по налогу Милирада Додика, министра Јовичића и директора полиције Гојка Васића, претворен у Гестапо канцеларију у којој одабрани инспектори обављају свој нечасни посао застрашивања запослених и фабриковања лажи у циљу елиминисања политичког противника.

Гојко Васић је јавно рекао да је тачно да је Окружно тужилаштво против Глигорића обуставило истраге, али да су остале неке „ситнице“ које треба да се посложе како би се добила укупна слика, да треба да се поднесе пријава, па „нека га Суд ослободи, ако нема доказа.“ Ово довољно говори и о Васићу и о полицији и о читавом режиму.

Интензитет њихових последњих активности, очигледно губљење стрпљења и журба која прераста у све огољенију силу према недужним људима, којима је одлазак на посао постао права мора, говори о параноји која је овладала Додиком и СНСД-ом.

СрпкаАлтернатива им је очигледно једина нова непозната у познатој изборној једначини. Вијести са терена их не могу смирити, барем не оне које ја свакодневно добијам од људи који нам прилазе.

Могу им само поручити – ваше лажи не могу ништа истини за коју се ми у СрпскојАлтернативи боримо. Видјећете нас ускоро гдје год погледате, на улици, на тргу, испред ваших бастиља...И мораће погледати истини у очи. Овај народ и наша дјеца то заслужују!

Нема коментара:

Постави коментар