понедељак, 24. јул 2017.

PODRŠKA ŽELJKU BILIĆU

Bio sam danas u Novom Gradu, sa pokretom Treći blok, da pružim podršku Željku Biliću, koji je ostao bez posla samo zato jer nije htio da ide na kontramiting SNSD—a. Otkaz mu je dao aparatčik SNSD-a, dodvoravajući se Velikom Gazdi i Poslodavcu svih zaposlenih u javnom sektoru, koji obožava da pravi spiskove – crne i valjda bijele, naših i njegovih, onih koji ga se ne boje i svih ostalih.

Pred Osnovnim sudom nas je dočekala Njegova policija. Snimali su nas kamerama, nisu nam dozvolili da prisustvujemo ročištu u sudnici iako je suđenje javno, nisu nam čak dali ni da se sklonimo od kiše pred sudom...

Veliki je strah ovog natrulog režima od okupljanja ljudi! Od javnog izražavanja slobodnog mišljenja! Od javne podrške žrtvama njihovog kriminalno-mafijaškog režima!

Upravo zato se to mora što češće i što organizovanje raditi! Vojska nezadovoljnih, obespravljenih i ugroženih raste svakog dana. Kad se udružuju oni koji sistematski već 20 godina sišu krv (i resurse) ovog naroda, zašto da se ne udružimo i ne podržimo međusobno mi koji smo svjesni šta nam rade i koji smo na svojoj koži osjetili njihovo bezakonje i bezočnost!

Ljudi, nije normalno da neko izgubi posao zato što neće da ide na politički skup u organizaciji vladajuće partije! Nije normalno da se glavni tužilac disciplinski kazni tako što će ostati tužilac! Nije normalno da se zataškavaju i ne istražuju najočigledniji primjeri muljanja i korupcije, a nepodobnima montiraju sudski procesi! Nije normalno da se deložira porodica zbog duga od 20.000 KM, a tajkunu oprosti poreski dug od 20 miliona KM!

Normalno je da dignemo svoj glas protiv svega navedenog! Normalno je da se kao građani udružujemo i organizujemo u borbi protiv onih koji nas ucjenjuju, potcjenjuju i ponižavaju svakodnevno! Normalno je da im pokažemo zube i kažemo: dosta vas je više!


Drago mi je da smo konačno počeli! A tek smo počeli!

Нема коментара:

Постави коментар