понедељак, 22. септембар 2014.

ЋУРГУЗ ДРУГИ



Подизање бандере у облику крста на Златишту, које потписује Ћургуз Други - Бранислав Дукић, а аминује нејачки Сташа Кошарац, очајнички је покушај Милорада Додика, да заигра на карту распиривања међунационалне мржње, која, на жалост, ријетко када не упали у БиХ.

Не сумњам да ће ову "шибицу" одушевљено прихватити његови дугогодишњи савезници у пљачки и вођењу свих нас заједно на прво мјесто жалосне табеле најсиромашнијих земаља у Европи – СДА, ХДЗ и остали који ће се, несумњиво, потрудити да додају што више уља на ватру.  

У наредним данима пратите који су то и не дајте им да нам то више раде. Доста је!
Што се тиче Милорада Додика и његове улоге самопроглашеног заштитника свеколиког српства, подјећам на један од својих ранијих текстова из новембра 2013.г. 
Милорад Додик спреман је за велеиздају!



Зашто се обраћам нашој јавности? Одговор је једноставан. Зато што не вјерујем у маркетиншки патриотизам Милорада Додика. Зато што он јавно говори о националним питањима на начин да прибави наклоност народа, упорно понављајући националну причу коју народ жели да чује, док у стварности, под окриљем највеће тајности ради супротно интересима Републике Српске. Управо та људска и политичка дволичност, јесте највећа опасност по виталне интересе РС. Милорад Додик спреман је на велеиздају!

Нема коментара:

Постави коментар