петак, 4. јул 2014.

LAGUMDŽIJA KANDIDAT SNSD-a ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA BIH



SrpskaAlternativa iz pouzdanih, podzemnih izvora saznaje da će SNSD-ov kandidat za člana Predsjedništva BiH biti niko drugi do Zlatko Lagumdžija, aktuelni ministar spoljnjih poslova BiH. Imajući u vidu prevrtljivost i nedoslijednost Lagumdžije, koja se može porediti jedino sa drskošću i bahatošću aktuelnog Predsjednika RS, SNSD ne može naći boljeg kandidata među svojim redovima, pa su se zato na Glavnom odboru (koga čini samo jedna Glava) opredjelili za Lagumdžiju.

Preostaje jedino da ovoga ubijede da se počne zalagati za nezavisnost i otcjepljenje RS-a od BiH, što mu ne bi trebalo predstavljati problem, jer se Zlatko Lagumdžija u svojoj dugogodišnjoj političkoj karijeri dokazao kao najistrajniji borac protiv BiH, spreman da u svakom trenutku minira i pokvari svaki dogovor postignut u interesu napaćenog stanovništva oba entiteta.

Kandidatura Zlatka Lagumdžije za srpskog člana Predsjedništva BiH dogovorena je na "tajnom" iftaru u Banja Luci, koji se održao nakon javnog na kome je, po prvi put, učestvovala Premijerka šaljući poruke mira i tolerancije, što je za svaku pohvalu. 

Na žalost, narodi u BiH najviše štete su uvijek imali od onoga što njihovi lideri tajno i daleko od očiju javnosti dogovaraju. Prvenstveno se radi o tome da raskrčme prirodna bogatstva i resurse, podjele fotelje, funkcije, prinadležnosti i privilegije. Svako u svom ataru. Dok još ima šta. A poslije...mogu i demokratske i bilo kakve druge promjene, što se njih tiče, oni su obezbjedili i unuke svojih unuka!

Нема коментара:

Постави коментар